CONtROLLER-PALVELUT

Kaipaatko taloushallinnon kumppania, joka hoitaa luotettavasti rutiinit, mutta tarjoaa myös tukea liiketoimintasi kehittämiseen ja kannattavuuden kasvuun? Controller-palvelu on kustannustehokas tapa pitää yrityksen talous tasapainossa ja saavuttaa asetetut tavoitteet.

 

Meiltä saat käyttöösi kokeneen ja ammattitaitoisen asiantuntijan, joka voi toimia yrityksessäsi erilaisissa Controllerin tehtävissä. 

 

Asiantuntijamme auttavat esimerkiksi:

  • kuukausittaisen johdon raportoinnin,

  • budjetin ja ennusteiden laadinnassa tai

  • talouden järjestelmäkehitysprojektin läpiviemisessä. 

 

Meiltä löytyy myös vahvaa konsernilaskennan ja – raportoinnin osaamista, joten autamme mielellämme myös näissä tehtävissä.

Oli kyseessä yksityisyritys tai suuryhtiö, autamme yritystä kehittämään talousseurantaa ja tätä kautta löytämään myös liiketoiminnan heikkouksia sekä ongelmakohtia. 

Työ suhteutetaan aina yrityksen kokoon ja tarpeeseen sekä räätälöidään jokaiselle yritykselle sopivaksi. Toimeksianto voi olla säännöllinen tai määräaikainen.

Kenelle?

   

Controller-palveluista on hyötyä kaikenkokoisille yrityksille.

Erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille palvelu tuottaa selkeitä säästöjä, sillä harva pk-yritys tarvitsee kokopäiväistä controlleria ja ulkoistetun controllerin voi ostaa tarvittaessa, vaikka tunnin kerrallaan.

 

Ulkoistettuna palvelu saadaan myös nopeasti käyntiin, parhaimmillaan viikon sisällä yhteydenotosta

Olemme erikoistuneet rakennusalan yrityksiin

Pitkä kokemuksemme rakennusalan taloushallinnon ja johdon raportoinnin parissa, on tuonut vahvaa osaamista alan erikoisuuksiin.

Olemme myös mallintaneet rakennusalan projektitoiminnan käyttöön ennustetyökalun, jonka avulla seuraat ja ylläpidät helposti projekteista koostuvaa yritystason tulos- ja kassavirtaennustetta. 

Lue lisää RaksaControllerit: Raksa-alalle kontrollia

Logo.jpg
Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille.

tilitoimisto minea oy

Y-tunnus 2579663-1

Santaniitynkatu 4 A

04250 Kerava