top of page

CONtROLLER-PALVELUT

Kaipaatko taloushallinnon kumppania, joka hoitaa luotettavasti raportoinnin rutiinit, mutta tarjoaa myös tukea liiketoimintasi kehittämiseen ja kannattavuuden kasvuun?
 

Meiltä saat käyttöösi kokeneen ja asiantuntevan controllerin työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kanssasi tarpeesi mukaan ja tarvitsemassasi laajuudessa.

 

Controllerimme työskentelee yhdessä sovitulla tavalla yrityksesi kirjanpidon ja johtoryhmän välissä. Hän jalostaa talouden järjestelmistäsi saatavan tiedon ymmärrettävään muotoon, seuraa ja analysoi tunnuslukujasi sekä puuttuu poikkeamiin. Controllerimme avulla saat oikeaa tietoa päätöksen teon tueksi ja toiminnan kehittämiseksi. Tarvittaessa hän voi osallistua myös johtoryhmätyöskentelyyn.

Controllerin tarjoamia palveluita voivat olla esimerkiksi:

  • kuukausittainen johdon raportointi

  • sisäinen laskenta, ennusteiden ja budjettien laatiminen

  • kassavirtalaskemien laatiminen ja kassanhallinta

  • Business Intelligence tiedon hyödyntäminen (esim. Minean BI)

  • konsernilaskenta ja -raportointi

  • talouden järjestelmäkehitystehtävät ja -projektien läpiviennit

  • talouden prosessien yhtenäistäminen ja kehittäminen


Controller-palvelumme on kustannustehokas tapa pitää yrityksesi talous tasapainossa ja saavuttaa asetetut tavoitteet. Olemme apunanne juuri silloin, kun se on liiketoiminnallenne kannattavinta.

 

Palvelumme hyödyntäminen ei vaadi yrityksesi taloushallinnon ulkoistamista meille. Palvelu voidaan tuottaa joko yrityksesi tiloissa tai etänä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Kenelle?

   

Controller-palveluista on hyötyä kaikenkokoisille ja ikäisille yrityksille toimialasta riippumatta.

Erityisesti pk-yrityksille palvelu tuottaa selkeitä säästöjä, sillä harva pk-yritys tarvitsee kokopäiväistä controlleria ja ulkoistetun controllerin voi ostaa tarvittaessa, vaikka tunnin kerrallaan.

 

Ulkoistettuna palvelu saadaan myös nopeasti käyntiin, parhaimmillaan viikon sisällä yhteydenotosta

Meiltä löytyy myös rakennusalan taloushallinnon erikoisosaamista:

Vuosien kokemus rakennusalan talouden asiantuntijatehtävistä, ovat tuoneet controllereillemme vahvaa osaamista alan erikoisuuksiin ja luoneet tukevan pohjan toimialan talouden johtamisen ja konsultoinnin tehtäviin. Lue lisää RaksaControllerit: Raksa-alalle kontrollia

bottom of page