KUMPPANIT

Kumppanimme ovat yrityksiä eri aloilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä ja joilta saamme tarvittaessa apua. Klikkaa kumppaneita ja tutustu heihin!

 

FuusorLogo.png
Procountor_a+_Platina-partneri_Blue_RGB_tiny.png

Procountor on täysin sähköisen taloushallinnon mahdollistava ohjelmisto. Ratkaisu sopii erinomaisesti tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiskäyttöön, mutta sitä voidaan käyttää yrityksissä kirjanpidon ja talouden hoitamiseen myös ilman ulkopuolista tilitoimistoa.

Fuusor on kustannustehokas pilvipalvelu tiedolla johtamisen ja suunnittelun tueksi. Liiketoimintatieto saadaan yhteen paikkaan, visuaalisesti esitettynä. Data päivittyy automaattisesti, tiedot ovat aina ajan tasalla. Fuusor soveltuu kaikenkokoisten yritysten BI-tarpeisiin.

index.png

Helsingin seudun kauppakamari auttaa jäseniään eteenpäin tiedon, verkostojen ja vaikuttamisen avulla.

etasku.gif

eTasku on älypuhelinsovellus, jonka avulla skannaat, arkistoit ja toimitat kuittisi kirjanpitoon yhdellä napin painalluksella.

NAlogo-07.png

Neon Audit on tilintarkastustoimisto, joka takaa asiakkailleen turvallisempaa ja tuottavampaa liiketoimintaa.

Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille.

Luotettava Kumppani -hoitaa toimittajan ja urakoitsijan puolesta tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajan tasalla.

jasenbanneri_2020_150x75_fin.png

Suomen Yrittäjät tarjoaa tuoreimmat uutiset ja tärkeimmät tiedot yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Sivustolta löydät tietoa, apua, vinkkejä ja verkostoja.

sopimustieto.png

Sopimustieto on yli 16 000 yrityksen hyödyntämä palvelu yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin. Ehdottomasti paras tapa laatia kaikki yritystoiminnan sopimukset ja asiakirjat.