KUMPPANIT

Kumppanimme ovat yrityksiä eri aloilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä ja joilta saamme tarvittaessa apua. Klikkaa kumppaneita ja tutustu heihin!

 

kultapartneri_tiny.jpg
etasku.gif

Procountor on täysin sähköisen taloushallinnon mahdollistava ohjelmisto. Ratkaisu sopii erinomaisesti tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiskäyttöön, mutta sitä voidaan käyttää yrityksissä kirjanpidon ja talouden hoitamiseen myös ilman ulkopuolista tilitoimistoa.

eTasku on älypuhelinsovellus, jonka avulla skannaat, arkistoit ja toimitat kuittisi kirjanpitoon yhdellä napin painalluksella.

index.png

Helsingin seudun kauppakamari auttaa jäseniään eteenpäin tiedon, verkostojen ja vaikuttamisen avulla.

Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille.

Luotettava Kumppani -hoitaa toimittajan ja urakoitsijan puolesta tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajan tasalla.

NAlogo-07.png

Neon Audit on tilintarkastustoimisto, joka takaa asiakkailleen turvallisempaa ja tuottavampaa liiketoimintaa.

sopimustieto.png

Sopimustieto on yli 16 000 yrityksen hyödyntämä palvelu yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin. Ehdottomasti paras tapa laatia kaikki yritystoiminnan sopimukset ja asiakirjat.

jasenbanneri_2020_150x75_fin.png

Suomen Yrittäjät tarjoaa tuoreimmat uutiset ja tärkeimmät tiedot yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Sivustolta löydät tietoa, apua, vinkkejä ja verkostoja.

Logo.jpg
Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille.

tilitoimisto minea oy

Y-tunnus 2579663-1

Santaniitynkatu 4 A

04250 Kerava