me minealaiset

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tilitoimistominea.com

Nea.jpg

Nea Wasell

Toimitusjohtaja

p. 040 768 1992

Nea on kokenut taloushallinnon ammattilainen, jolla on yli 30-vuoden kokemus yritys- ja liikemaailmassa mm. osto- ja myynti- sekä markkinointitehtävissä.

Nea can serve you also in english.

Jane.png

Jane Ollila

Business Controller

p. 040 725 6004

Jane on johdon laskentatoimen tradenomi, jolla on yli 10 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, etenkin rakennusalalta. Kokemusta on kertynyt myös mm. johtoryhmätyöskentelystä, talouden järjestelmäkehityksestä sekä projektiseurannasta. 

Jenna_edited_edited_edited_edited.jpg

Jenna Holttinen

Senior Controller

p. 040 566 6511

Jenna on taloushallinnon tradenomi, jolla on yli 10 vuoden kokemus konsernilaskennasta, raportoinnista sekä muista taloushallinnon tehtävistä. Myös projektityöskentely ja erilaiset talouden järjestelmäkehitystehtävät ovat tulleet Jennalle tutuiksi.  

Teide.jpg

Teide Kinnunen

Kirjanpitäjä

p. 050 460 9969

Teidellä on 30 vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä. Hänellä on Taloushallinnon Ammattitutkinto sekä Kiinteistösihteerin koulutus. 

Instant Photo Poster

Katariina Porkka

Kirjanpitäjä

p. 045 173 0300

Katariinalla on työkokemusta kirjanpidon lisäksi asiakaspalvelusta ja esimiestyöskentelystä, joihin löytyvät myös alan tutkinnot: Liiketoiminnan- sekä Lähiesimiestyön ammattitutkinnot ja Liiketalouden perustutkinto asiakaspalvelusta ja markkinoinnista.

Mia.jpg

Mia Tammelin

Assistentti

Mia hoitaa meillä toimiston erilaisia hallinnollisia ja avustavia tehtäviä.