top of page

MINEAN BI- raportointi

Kattava työkalu tiedolla johtamisen tueksi - Minean BI by Fuusor
 

Minean BI on nykyaikainen ja kustannustehokas pilvipalvelupohjainen työkalu tiedolla johtamisen ja suunnittelun tueksi. Työkalu mahdollistaa perinteisestä kirjanpito-ohjelmasta saatavaa raportointia syvemmän ja tarkemman toiminnan tarkastelun. Minean BI avulla hahmotat liiketoiminnan kokonaiskuvan, trendit ja poikkeamat nopeasti sekä vaivattomasti.

 

Minean BI:hin voidaan kerätä dataa eri lähdejärjestelmistä. Tilitoimisto Minea Oy:n tarjoaman Procountor-ohjelmiston lisäksi työkalu on integroitavissa myös muihin taloushallinnon ohjelmistoihin sekä operatiivisiin järjestelmiin kuten esimerkiksi CRM, HR ja ERP. Katso tarkempi lista rajapintamahdollisuuksista täältä.

 

Datamassa visualisoituu selkeiksi näkymiksi eli dashboardeiksi, raporteiksi ja mittareiksi. Raporteilta voidaan porautua tositelistalle saakka ja tarkasteltavia dimensioita tai ajanjaksoja voidaan muuttaa halutun mukaisesti. Minea BI:n avulla yritykselle voidaan rakentaa liiketoimintaa ja päätöksen tekoa parhaiten tukeva raportointinäkymä.

Minean BI on toimialariippumaton ja se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Työkalu toimii kaikilla nykyaikaisilla päätelaitteilla ja selaimilla ilman erillisasennuksia. Jokainen käyttäjä kirjautuu ohjelmaan omilla tunnuksillaan ja saa juuri hänelle tarkoitettua tietoa. Minean BI toimii täysversiona myös mobiilissa.

Budjetoi niin kuin raportoit

Myös budjetointi onnistuu joustavasti Minean BI-työkalulla. Budjetointi toimii samassa käyttöliittymässä Minean BI:n kanssa, jolloin budjettipohjia voidaan rakentaa ja muokata raportoinnista tutuilla työkaluilla. Perinteisen tilikohtaisen budjetoinnin lisäksi voit budjetoida samalla tavoin kuin raportoit eli esimerkiksi myynnissä voit budjetoida samoja asioita kuin mitä käytät tarjouksissa ja sopimuksissa. Erilaisilla budjetointimalleilla tehdyt osabudjetit kootaan automaattisesti kokonaisbudjetiksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Voimme aktivoida palvelun nopeasti käyttöösi.

fuusor%202_edited.jpg

MINEAN BI SISÄLTÄÄ VAKIONA:

 • koontinäkymät eli dashboardit tuloksesta ja taseesta

 • visualisoidut raportit seuraavista:

  • tuloslaskelma kk ja kumulatiivinen

  • tase

  • kassavirtalaskelma

  • tunnuslukuraportti

  • kulurakenneraportti

  • kannattavuusraportti 

 • 1 kpl käyttäjäoikeuksia asiakkaalle

Vakioidun ratkaisun lisäksi toteutamme myös asiakaskohtaisia visualisointia ja raportteja.

NÄIN PÄÄSET KOKEILEMAAN PALVELUN KÄYTTÖÄ​:

Tarjoamme halukkaille 60 vuorokauden demotunnukset Minean BI testikäytön ajaksi. Testikäyttö kustantaa vain API-rajanpinnan maksun verran, joka on Procountor-asiakkaille 9,95€/kk.

 

Demotunnusten avulla pääset tutustumaan palveluun ja erilaisten raporttien sisältöön. Tunnusten tilaaminen ei sido sinua mihinkään. ​

Ota siis yhteyttä meihin ja kerro, että olet kiinnostunut Minean BI-palvelusta. Sinulle luodaan tunnukset ja lähetetään aktivointilinkki. Aktivoinnin jälkeen palvelu on valmis käyttöösi.​

 

Jos haluat jatkaa testijakson jälkeen palvelun käyttöä, on hinta API-rajapintamaksun lisäksi alkaen 90€/kk.

bottom of page