palvelumme

Meillä huolehditaan siitä, että jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaista ja välittävää palvelua. Meillä et jää talousasioiden kanssa yksin, me autamme sinua seuraavien palveluiden avulla.

tilitoimistopalvelut

Lakisääteiset velvollisuudet ja paljon muuta

Tarjoamme kattavat tilitoimistopalvelut niin pienille kuin keskisuurille yrityksille. Kirjanpidon ammattilaisemme hoitavat kirjanpidon, tilinpäätökset, palkanlaskennan sekä neuvovat veroasioissa. 

 

Lakisääteisen kirjanpidon lisäksi huolehdimme myös siitä, että saat ajantasaista tietoa tuloksestasi ja taloudellisesta asemastasi. 

sähköinen taloushallinto

Nykyaikainen ja arkea helpottava ratkaisu

Sähköinen taloushallinto takaa, että saatavillasi on aina ajankohtainen ja oikea tieto yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Sähköinen taloushallinto auttaa myös tehostamaan yrityksesi toimintaa usealla eri tasolla. 

Käyttämämme sähköisen Procountor kirjanpito-ohjelman ansiosta kirjanpitosi on mahdollisimman automatisoitua.

virtuaalinen talouspäällikkö

Kumppanisi kohti ennakoivaa taloushallintoa

Tarjoamme asiakaslähtöistä paikasta riippumatonta virtuaalista talouspäällikköpalvelua. Virtuaalitalouspäällikkö on yrityksesi talouden neuvonantaja. 

 

Virtuaalitalouspäällikköpalvelu on tarkoitettu pienten ja keskisuurten yritysten avuksi tilanteisiin, joissa yrityksellä ei ole omaa talousasiantuntijaa tai yrityksen omat taloushallinnon resurssit tarvitsevat tukea. 

controller-palvelut

Kontrollia liiketoimintaan

Autamme esimerkiksi kuukausittaisen johdon raportoinnin, budjetin ja ennusteiden laadinnassa tai talouden järjestelmäkehitysprojektin läpiviemisessä.

Controller-palveluissa olemme erikoistuneet rakennusalalle. Meiltä löytyy myös vahvaa konsernilaskennan ja – raportoinnin osaamista, joten autamme mielellämme myös näissä tehtävissä. 

Logo.jpg
Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille.

tilitoimisto minea oy

Y-tunnus 2579663-1

Santaniitynkatu 4 A

04250 Kerava