top of page

palvelumme

Meillä huolehditaan siitä, että jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaista ja välittävää palvelua. Meillä et jää talousasioiden kanssa yksin, me autamme sinua seuraavien palveluiden avulla.

tilitoimistopalvelut

Lakisääteiset velvollisuudet ja paljon muuta

Tarjoamme kattavat tilitoimistopalvelut pk-yrityksille. Kirjanpidon ammattilaisemme hoitavat kirjanpidon, tilinpäätökset, palkanlaskennan sekä neuvovat veroasioissa. 

 

Lakisääteisen kirjanpidon lisäksi huolehdimme myös siitä, että saat ajantasaista tietoa tuloksestasi ja taloudellisesta asemastasi. 

sähköinen taloushallinto

Nykyaikainen ja arkea helpottava ratkaisu

Sähköinen taloushallinto takaa, että saatavillasi on aina ajankohtainen ja oikea tieto yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Sähköinen taloushallinto auttaa myös tehostamaan yrityksesi toimintaa usealla eri tasolla. 

Käyttämämme sähköisen Procountor kirjanpito-ohjelman ansiosta kirjanpitosi on mahdollisimman automatisoitua.

virtuaalinen talouspäällikkö

Kumppanisi kohti ennakoivaa taloushallintoa

Tarjoamme asiakaslähtöistä paikasta riippumatonta virtuaalista talouspäällikköpalvelua. Virtuaalinen talouspäällikkö on yrityksesi talouden neuvonantaja verkossa. Kyseessä ei ole robotti- tai chatbot-palvelu, vaan sinua tukemassa ja auttamassa on aina oikea ihminen.

 

Virtuaalinen talouspäällikköpalvelu on tarkoitettu pienten ja keskisuurten yritysten avuksi tilanteisiin, joissa yrityksellä ei ole omaa talousasiantuntijaa tai yrityksen omat taloushallinnon resurssit tarvitsevat tukea.

 

Palvelun avulla tiedät, miten liiketoimintasi voi ja saat paremman ymmärryksen sen tilasta. Saat toimivat talouden ohjauksen työkalut toimintasi kehittämiseen ja seurantaan sekä kokeneen ammattilaisen osaamisen käyttöösi.

controller-palvelut

Talouden kontrollia, ohjausta ja sparrausta

Controller-palvelumme asiakkaana varmistat, että yrityksesi talouden ja hallinnon asiat toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. Saat päätöksenteon tueksi analysoitua taloustietoa, jonka avulla voit ohjata liiketoimintaasi tehokkaasti oikeaan suuntaa.

 

Palvelustamme on hyötyä kaikenkokoisille ja ikäisille yrityksille. Toimeksianto muodostetaan yrityksesi tarpeita ajatellen ja se voi olla säännöllinen, määräaikainen tai resurssiapua juuri sen verran kuin milloinkin tarvitsette.

Controllerimme voi tukea ja sparrata sinua esimerkiksi seuraavissa tehtävissä: johdon raportointi, sisäisen laskennan ennusteet ja budjetointi, kassanhallinta, konsernilaskenta ja -raportointi sekä järjestelmäkehitystehtävät.

 

*) Sovellamme palveluissamme taloushallintoliiton yleisiä sopimusehtoja YSE TAL2018.

bottom of page