VIRTUAALINEN TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Tarjoamme asiakaslähtöistä ajasta ja paikasta riippumatonta virtuaalista talouspäällikköpalvelua. Virtuaalinen talouspäällikkö on yrityksesi talouden neuvonantaja, jonka asiantuntemukseen voi luottaa ja joka on helposti tavoitettavissa sekä käytettävissä aina tarpeen mukaan ilman sitoutumista pysyviin kiinteisiin kustannuksiin. Palvelu tuotetaan verkossa, mutta kyseessä ei ole robotti- tai chatbot-palvelu, vaan sinua tukemassa ja auttamassa on aina oikea ihminen!

Virtuaalinen talouspäällikköpalvelu on tarkoitettu pk-yritysten avuksi tilanteisiin, joissa yrityksellä ei ole omaa talousasiantuntijaa tai yrityksen omat taloushallinnon resurssit tarvitsevat tukea. Saat talouspäällikön käyttöösi tilanteesi mukaan, vaikka muutamaksi tunniksi tai päiväksi kuukaudessa.

 

Virtuaalisen talouspäällikköpalvelun avulla tiedät, miten liiketoimintasi voi ja saat paremman ymmärryksen sen tilasta. Talouspäällikkö jalostaa kirjanpidosta ja talouden järjestelmistä saatavan informaation ymmärrettävään muotoon. Saat päätöksenteon tueksi analysoitua taloustietoa, jonka avulla voit ohjata liiketoimintaasi tehokkaasti oikeaan suuntaa. Talouspäällikkö auttaa sinua myös tulevaisuuden ennakoinnissa ja kääntää katseesi peräpeilistä horisonttiin. Saumaton yhteistyö toimii sähköisiä työkaluja kuten sähköposti, Teams, Procountor, Minean BI hyödyntämällä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää! Räätälöidään yrityksellesi sopiva palvelupaketti.

virtuaalinen

talouspäällikköpalvelu VOI

sisältäÄ ESIMERKIKSI:

  • raporttien täsmäyttäminen ja kirjanpidon poikkeamien tarkastaminen 

  • kuukausittainen raporttipalaveri etävälinein (30 min – 60 min) 

  • toteumaraportointi sekä lukujen vertaaminen edelliseen vuoteen ja muutosten analysointi

  • budjettivertailu ja erojen analysointi 

  • tulosennusteen laatiminen ja päivittäminen 

  • kassaennusteen laatiminen ja päivittäminen 

  • seuraavan kuukauden toimenpiteistä sopiminen 

  • apua ja neuvoja päivittäisten talousasioiden hoitamiseen