top of page

Yritys

Tilitoimisto Minea Oy:n toiminta on alkanut vuonna 2010. Olemme palveleva, luotettava ja asiakaslähtöinen tilitoimisto. Hoidamme PK-yritysten kirjanpidon ja muun taloushallinnon ajallaan, laadukkaasti ja nykyaikaisesti.

 

Mineassa huolehditaan siitä, että jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaista ja välittävää palvelua. Tilitoimisto Minea palvelee, missä sitten toimipaikkasi sijaitseekaan, joten älä epäröi ottaa yhteyttä myös kauempaa. Mineasta on kasvanut matkansa varrella palveleva tilitoimisto pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. 

Kaikilla työntekijöillämme on tehtävään soveltuva koulutus. Pidämme jatkuvasti yllä henkilökuntamme osaamista ajankohtaisilla koulutuksilla ja sisäisillä perehdytyksillä. 

Aloitin Tilitoimisto Minea Oy:n toiminnan vuonna 2010, jolloin yrityksen nimi oli vielä Tmi Neaméra. 30-vuoden kokemus yritys- ja liikemaailmassa antoivat hyvän pohjan tilitoimiston perustamiselle.

Tilitoimiston toiminnan perusedellytyksenä voidaan pitää vankkaa kokemusta erilaisten yritysten, erilaisista tilanteista ja ennen kaikkea ihmisten johtamisen tärkeydestä yritysmaailmassa.

Nea Wasell, toimitusjohtaja

bottom of page