Uutiset


Vuosi 2018 oli Mineassa hyvä kasvun vuosi, saimme paljon uusia asiakkaita ja sen myötä myös uusia työntekijöitä.
Koska toimistomme kävi liian pieneksi ja äänekkääksi, oli aika miettiä mistä löytäisimme isomman ja rauhallisemman toimiston. Asia ratkesi kuin itsestään ja pian jo levittäydyimme vastapäiseen toimistotilaan.
Minean uuden toimitilan tupaantuliaisia ja After Christmas Partya vietettiin tammikuun lopulla ja samalla saimme kiittää asiakkaitamme menneestä vuodesta ja hyvästä yhteistyötä.
Juhlimaan tuli monta tuttua asiakasta ja muutama uusikin asiakas viihtyi kanssamme.
Iloinen asiakkaamme Hanna-Maria Seppälä poseeraa kuvassa Nea kanssa.


Tilitoimistomme on saanut vahvistusta osaamiseen.

Tradenomi Jane Ollila on aloittanut 2.10.2017 palveluksessamme.
Jane on toiminut aiemmin noin 10 vuotta Lemminkäisen talonrakentamisessa controllerina. Vuosien kokemus ja osaaminen sisäisestä laskennasta, mm. budjetoinnista, on nyt tarjolla kaikille asiakkaillemme, jotka kaipaavat toimintaansa suunnitelmallisuutta.
Otetaan yhdessä tulevaisuus haltuun!
Maailmanmestari ja olympiauimarimme Hanna-Maria Seppälä piipahti taannoin toimistollamme ja kahvihetken lomassa kertoi meille Rion olympiakuulumiset. Muutama vuosi sitten Hanna-Maria perusti toiminimen Pure Me tarkoituksenaan jatkaa uraansa urheilun parissa aktiiviuransa jälkeen mm. fysioterapeuttina, mentorina, elämäntapavalmentajana ja uintispesialistina. Tilinpitoasioihin Hanna-Maria kaipasi apua ja niinpä hän otti yhteyttä Mineaan, koska nimi oli niin kiva ja tuntui sopivalta yhteistyökumppanilta.

Kun yhteistyömme alkoi vuonna 2015, toiminimi vaihtui Pure Me Oy:ksi, jonka kautta Hanna-Maria tulee työskentelemään tulevaisuudessa maisteriopintojen ja aktiiviuran päätyttyä. Liikuntatieteiden opinnot ovat gradua vaille valmiit Jyväskylässä. Hanna-Marialla tulee hyvinvoinnin ja huippu-urheilun saralla olemaan paljon tehtävää. Numeroissa auttaa Tilitoimisto Minea Oy