Uutiset

Kirjanpitäjämme Annika Ollila on suorittanut Taloushallinnon  
Ammattitutkinnon näytön lokakuussa 2017. 

Annikahan on työskennellyt meillä Mineassa jo joulukuusta 2015 lähtien  
ja on samanaikaisesti ahkeroinut opintojen parissa puolitoista vuotta. 

Onnea Annika! 

____________

Tilitoimistomme on saanut vahvistusta osaamiseen.

Tradenomi Jane Ollila on aloittanut 2.10.2017 palveluksessamme.

Jane on toiminut aiemmin noin 10 vuotta Lemminkäisen talonrakentamisessa controllerina. Vuosien kokemus ja osaaminen sisäisestä laskennasta, mm. budjetoinnista, on nyt tarjolla kaikille asiakkaillemme, jotka kaipaavat toimintaansa suunnitelmallisuutta.

Otetaan yhdessä tulevaisuus haltuun!

____________

Maailmanmestari ja olympiauimarimme Hanna-Maria Seppälä piipahti taannoin toimistollamme ja kahvihetken lomassa kertoi meille Rion olympiakuulumiset. Muutama vuosi sitten Hanna-Maria perusti toiminimen Pure Me tarkoituksenaan jatkaa uraansa urheilun parissa aktiiviuransa jälkeen mm. fysioterapeuttina, mentorina, elämäntapavalmentajana ja uintispesialistina. Tilinpitoasioihin Hanna-Maria kaipasi apua ja niinpä hän otti yhteyttä Mineaan, koska nimi oli niin kiva ja tuntui sopivalta yhteistyökumppanilta.

Kun yhteistyömme alkoi vuonna 2015, toiminimi vaihtui Pure Me Oy:ksi, jonka kautta Hanna-Maria tulee työskentelemään tulevaisuudessa maisteriopintojen ja aktiiviuran päätyttyä. Liikuntatieteiden opinnot ovat gradua vaille valmiit Jyväskylässä. Hanna-Marialla tulee hyvinvoinnin ja huippu-urheilun saralla olemaan paljon tehtävää. Numeroissa auttaa Tilitoimisto Minea Oy.